Selasa, 22 Ogos 2017

Kulit tanpa jerawat dan jeragat

Rahsia kulit tanpa jerawat dan jeragat


Selamat bersiaran sayang sayang sayang 


Nak cantik tak? Nak kulit tanpa jerawat dan jeragat? 

Meh kakpid bagitau rahsia..

Kakpid ada banyak pakej..

Dari terendah sampai laa termahal..kekekeke.. ikut laa mana sesuai dengan bajet mu

Kakpid mulakan dari mahal ke murah laa ye.

Set Cantik Orang Ado Ado



Ni kakpid bagi nama set cantik orang ado-ado sebab orang berada boleh beli set ni. Terus muka kau..pom pom cap cus cas cantik nok.. awet muda, glowing mowing semua ada.
Ade 2 item jek dalam set ni:
1.  Collagen Shaklee
2.  Vivix

Mudah bukan?? Dah mudah lepas tu kau cantik. Terus laki melekap jek kat rumah nanti. 

Harga Jualan: Collagen Shaklee RM298.00 + Vivix RM475 = RM773.00

Kau mampu set ado ado ni? Tapi kalau korang betul-betul minat, untuk harga kasih sayang korang boleh pm kakpid. Bila korang pm jangan terkejut pulak sampai cakap? 
Eh kakpid.. banyaknya less.. tak ado ado pon boleh beli ni. Gitewwww

Pakej yang kedua adalah:





Set cantik Lengkap kakpid gelarkannya.. 

Dalam tu ade ESP, Vitamin C, Vitamin B Complex dan Vitamin E.
ESP = RM 160.00
Vitamin C = RM97.50
Vitamin B Complex = RM58.00
Vitamin E = RM156.00
Total = RM471.50

Harga kasih sayang kakpid nak bagi kalau pandai bodek akan memeranjatkan korang.. boleh PM tepi juga



Pakej ke tiga adalah Pakej Basic





ESP = RM 160.00
Vitamin C = RM97.50
Total = RM257.50

Ni pon bukan harga yang kakpid nak bagi korang.. kahkahkah.. I want you to be beautiful and affordable bebeh.



Pakej last skali kan kakpid panggil dia sebagai 

set bajet ku lari 

Takpe takpe.. bajet lari tapi nak cantik juga kan..amik vitamin E jek 

Vitamin E = RM156.00



Ni pon kau tolong laa pm kakpid cakap.."kakpid bajet lari mana boleh RM156" 
Ok takpe.. kita kawtim harga lagi bagi korang semua boleh jadi jelita ok..

Kalau takde juga.. sorry naik lorry..kakpid tak boleh tolong lagi. Kerana tiada cantik yang tak perlukan wang bebeh.. nak tampal muka pakai tomato dan timun pon kene beli juga. Kekeke.. tapi lambat laa kesannya..mungkin 10 tahun lagi.. kekeke.. kbai

Mehlaa wassap kakpid cepat sikit

0197457883

Tiada ulasan: