Ahad, 27 Ogos 2017

Collagen Powder + Cinch

Pagi pagi ni lapo..kakpid terbayang nasi lemak dah. Siap pakej terbayang nasi lemak dengan roti canai, lepas tu minum dengan teh tarik. Lepas tu siap berdoa agar opismate  bawa nasi goreng sebab nasi goreng diorang sedap. Almaklumlaa lapar kan.

Tapikan tetiba terbayang semalam dah berlari sakan. Semalam kakpid masuk lari 7km kau. 1st time. mesti dah banyak kalori terbakar. Auwwwww sayangnya kalau tambah semula dgn nasi lemak, roti canai dan nasi goreng kan?Huhuhu

So kakpid pon pegi dapur amik cinch vanilla shake husband punya..bancuh dgn collagen skali. Senang..sekali minum jek. Cinch ni kakpid buat ganti breakfast pagi ni. Kenyang dah.. burpp. Alhamdulillah.

Cinch ni one of the best produk Shaklee yang boleh menurunkan berat badan tau. Ada 3 perasa. Chocolate, vanilla dan caffe latte. Ianya adalah meal replacement. Maksudnya ape tu??



Maksudnya, kandungan dia mempunyai vitamin lengkap macam kita ambil 1 hidangan yang lengkap nutrisi tau. So, boleh ambil waktu sarapan atau waktu dinner.


Lepas tu suami turun bawah nampak kakpid minum cinch n collagen terus dia cakap

"Lepas ni mesti makin sihat, kurus, cantik lepas tu kaya.."




Hahahaha.. semoga dimakbulkan laa doa suami pagi-pagi ni.

Collagen Powder Shaklee pulak memang mendapat review yang bagus dari customer. Diperbuat dari sisik ikan merah, walaupon harganya agak mahal tapi kesan dia dah boleh dapat seawall dari sachet ke 5 tau. Kulit akan jadi lembut, berseri dan glowing giteww..

Kalau nak try boleh hubungi kakpid ok.

http://www.wasap.my/6@0197457883 


Tiada ulasan: