Selasa, 3 Oktober 2017

OMEGA GUARD KUASA GABAN


 
Tau tak ikut kajian kan, rakyat Malaysia ni antara yang teramai overweight  kat southeast Asia tau..



Overweight ni bahaya tau..kita mudah kene risiko:

*strok

*sakit jantung

*kolestrol tinggi

*darah tinggi

  
 


Macam macam sakit boleh sampai kat kita bila overweight. Sebab tu kakpid sokong sangat bila abam Ajib ada niat nak turunkan berat badan. Alhamdulillah dari 94kg dah ke 86kg. Harap makin turun dengan konsisten ke 80 atau 7+kg.

 

Antara supplement yang abam ajib dan kakpid juga amalkan adalah Omega Guard. Kakpid suka sangat2 omega guard ni sebab dia ada macam-macam function yang bagus tau.

·         Merendahkan kolestrol

·         Melindungi jantung

·         Mengurangkan sakit sendi

·         Membakar lemak berlebihan

·         Meningkatkan system imunisasi

·         Mengekalkan tekanan darah

·         Membantu perkembangan otak dan IQ kanak kanak

 
Semua orang dalam rumah tu boleh ambil omega guard. Untuk Ibu ayah bagus untuk kurangkan kolestrol. Untuk atok nenek bagus untuk kurangkan risiko sakit jantung dan darah tinggi. Untuk anak-anak bagus untuk perkembangan IQ dan otak.

 

Janganlaa berkira untuk kesihatan orang yang kita sayang

 

 

Ahad, 3 September 2017

Supplement untuk ibu bapa

Asyik cari supplement untuk diri sendiri aje.. sekali sekala apa salahnya cari untuk ibu bapa pula? Prihatin pada kesihatan orang tua..
Cari laa yang betul-betul tidak membahayakan kesihatan ibu bapa. Cerita abah kakpid yang sakit sebab ambil ubat yang bukan bukan jadikanlah sempadan. Ramai yang share kisah tu di FB. 

Kalau untuk ibu bapa kita kakpid syorkan mesti lah vivix. Sebab apa?

Sebab tak perlu telan pil banyak-banyak. 1 sudu jek 1 hari minum vivix untuk kesihatan.

Kenapa vivix kakpid weh?

Ok..kakpid bagi beberapa sebab:
1. Kajian menunjukkan vivix guna tumbuh2an yang melawan agen penuaan. Bukanlaa mak abah korang jadi tak tua.. tidak!! Tapi dia akan tua secara sihat.

 
2. Ianya menyokong kesihatan secara menyeluruh

3. Memberikan tenaga dan kecergasan. Tak kesian ke tengok emak abah lemah jek.. kakpid tak sanggup ok. Sedih..risau semua ade

4. Membaiki dan meningkatkan prestasi sel dalam badan. Almaklumlaa dah tua, banyak sel yang dah lemah.

5. Melawan penyakit dan mengandungi anti oksida.

Kakpid..mak saya ade kencing manis, ade darah tinggi, sakit sendi..sakit jantung. Boleh ke amik vivix?

Mesti laa boleh insyaAllah. Banyak sangat testimonial yang vivix menurunkan kadar kencing manis dan sebagainya. Salah satunya abah kakpid laa.. elok jek paras gula dia sejak makan vivix.

Tapi kakpid vivix mahal..

Iya kakpid akui vivix memang mahal. Kenapa mahal?sebab khasiat dia yang tinggi tulaa. Tapi itu untuk kekalkan kesihatan ibu bapa kita kan?

Adik beradik ada berapa orang? Share laa.. jadi takkan rasa membebankan langsung. Macam kakpid kami share adik beradik jadi tak sampai rm100 pon sorang kene keluarkan. Vivix ni abah kakpid makan tahan lebih 1 bulan tau. Jadi bukan tiap2 bulan kene beli.

Ibu bapa masa kita kecik bergolok bergadai nak besarkan kita. Janganlaa berkira.

Nak rezeki murah tak?berbaktilaa pada ibu bapa. Kakpid dah rasa dah.. sentiasa memberi yang terbaik pada ibu bapa. Allah akan balas berganda-ganda. Percayalah!




Ahad, 27 Ogos 2017

Collagen Powder + Cinch

Pagi pagi ni lapo..kakpid terbayang nasi lemak dah. Siap pakej terbayang nasi lemak dengan roti canai, lepas tu minum dengan teh tarik. Lepas tu siap berdoa agar opismate  bawa nasi goreng sebab nasi goreng diorang sedap. Almaklumlaa lapar kan.

Tapikan tetiba terbayang semalam dah berlari sakan. Semalam kakpid masuk lari 7km kau. 1st time. mesti dah banyak kalori terbakar. Auwwwww sayangnya kalau tambah semula dgn nasi lemak, roti canai dan nasi goreng kan?Huhuhu

So kakpid pon pegi dapur amik cinch vanilla shake husband punya..bancuh dgn collagen skali. Senang..sekali minum jek. Cinch ni kakpid buat ganti breakfast pagi ni. Kenyang dah.. burpp. Alhamdulillah.

Cinch ni one of the best produk Shaklee yang boleh menurunkan berat badan tau. Ada 3 perasa. Chocolate, vanilla dan caffe latte. Ianya adalah meal replacement. Maksudnya ape tu??



Maksudnya, kandungan dia mempunyai vitamin lengkap macam kita ambil 1 hidangan yang lengkap nutrisi tau. So, boleh ambil waktu sarapan atau waktu dinner.


Lepas tu suami turun bawah nampak kakpid minum cinch n collagen terus dia cakap

"Lepas ni mesti makin sihat, kurus, cantik lepas tu kaya.."




Hahahaha.. semoga dimakbulkan laa doa suami pagi-pagi ni.

Collagen Powder Shaklee pulak memang mendapat review yang bagus dari customer. Diperbuat dari sisik ikan merah, walaupon harganya agak mahal tapi kesan dia dah boleh dapat seawall dari sachet ke 5 tau. Kulit akan jadi lembut, berseri dan glowing giteww..

Kalau nak try boleh hubungi kakpid ok.

http://www.wasap.my/6@0197457883 


Selasa, 22 Ogos 2017

Kulit tanpa jerawat dan jeragat

Rahsia kulit tanpa jerawat dan jeragat


Selamat bersiaran sayang sayang sayang 


Nak cantik tak? Nak kulit tanpa jerawat dan jeragat? 

Meh kakpid bagitau rahsia..

Kakpid ada banyak pakej..

Dari terendah sampai laa termahal..kekekeke.. ikut laa mana sesuai dengan bajet mu

Kakpid mulakan dari mahal ke murah laa ye.

Set Cantik Orang Ado Ado



Ni kakpid bagi nama set cantik orang ado-ado sebab orang berada boleh beli set ni. Terus muka kau..pom pom cap cus cas cantik nok.. awet muda, glowing mowing semua ada.
Ade 2 item jek dalam set ni:
1.  Collagen Shaklee
2.  Vivix

Mudah bukan?? Dah mudah lepas tu kau cantik. Terus laki melekap jek kat rumah nanti. 

Harga Jualan: Collagen Shaklee RM298.00 + Vivix RM475 = RM773.00

Kau mampu set ado ado ni? Tapi kalau korang betul-betul minat, untuk harga kasih sayang korang boleh pm kakpid. Bila korang pm jangan terkejut pulak sampai cakap? 
Eh kakpid.. banyaknya less.. tak ado ado pon boleh beli ni. Gitewwww

Pakej yang kedua adalah:





Set cantik Lengkap kakpid gelarkannya.. 

Dalam tu ade ESP, Vitamin C, Vitamin B Complex dan Vitamin E.
ESP = RM 160.00
Vitamin C = RM97.50
Vitamin B Complex = RM58.00
Vitamin E = RM156.00
Total = RM471.50

Harga kasih sayang kakpid nak bagi kalau pandai bodek akan memeranjatkan korang.. boleh PM tepi juga



Pakej ke tiga adalah Pakej Basic





ESP = RM 160.00
Vitamin C = RM97.50
Total = RM257.50

Ni pon bukan harga yang kakpid nak bagi korang.. kahkahkah.. I want you to be beautiful and affordable bebeh.



Pakej last skali kan kakpid panggil dia sebagai 

set bajet ku lari 

Takpe takpe.. bajet lari tapi nak cantik juga kan..amik vitamin E jek 

Vitamin E = RM156.00



Ni pon kau tolong laa pm kakpid cakap.."kakpid bajet lari mana boleh RM156" 
Ok takpe.. kita kawtim harga lagi bagi korang semua boleh jadi jelita ok..

Kalau takde juga.. sorry naik lorry..kakpid tak boleh tolong lagi. Kerana tiada cantik yang tak perlukan wang bebeh.. nak tampal muka pakai tomato dan timun pon kene beli juga. Kekeke.. tapi lambat laa kesannya..mungkin 10 tahun lagi.. kekeke.. kbai

Mehlaa wassap kakpid cepat sikit

0197457883